De Amish
Blijf op de hoogte en volg Daan
07 Oktober 2012 | Verenigde Staten, Lancaster
08 Oktober 2012 - 07:50
Daan En Sonja:
Wij genieten van jullie leuke verslagen. Geniet er nog maar lekker van, want het schiet al aardig op!
Groetjes. -
08 Oktober 2012 - 08:00
Joke En Wim:
QAswintha kocht hier voor ons een aardappel zakje (Potato Microwave Bag), gequilt, waar we elke dag onze aardappelen in gaar maken in 7 minuten! Geen afwas van de aardappelpan! Nog veel plezier! -
08 Oktober 2012 - 09:37
Broertje:
Gelukkig had ik wel een fiets. Heb daar toch veel plezier mee beleeft.
Maar ja mijn opa deed iets met fietsen.
En knap dat ze om de 23 jaar in aantal verdubbelen. Moeten we in de toekomst meer oppassen dat we niet door hun overlopen worden dan door de groene mannetjes uit de ruimte.
O ja nog niks gelezen van de amerikaanse helden als Batman, Superman, Spiderman of wonen die allemaal in NY . -
08 Oktober 2012 - 14:39
Annette:
Ik herken het van mijn eigen periode dat ik in USA Ohio was. Menonieten en Amish, Amish nog strenger.....
aan de landbouw kon je dit goed zien. Want ze bewerken dit nog met de hand.
Fijne tijd nog -
09 Oktober 2012 - 03:01
Aad:
vond het geweldig leuk om jullie hier in de VS te zien! Geniet van de laatste dagen van jullie reis, vooral van New York - iets heel anders dan DC. Ik lees jullie belevenissen vanzelf op deze site. -
09 Oktober 2012 - 08:27
Peggy:
Hoi Daan en Sarina, Vind het elke keer weer hartstikke leuk de verhalen te lezen. Steek er ook nog wat van op. Heb begrepen dat het einde van jullie mooie reis in zicht is. Geniet er nog maar van. nog heel veel plezier en avontuur. -
M:
Na het kijken van de foto's van de Amish club, bekruipt me toch ook het gevoel van Disney.
De eerste op een skatebord , de andere 2 wonen in een groot hotel..
Enig idee hoe de voetbalclub Juventus aan zijn naam kwam. Stond deze week in de krant bij ons.
Kapitein roosbos is er ook geweest en wilde een balletje trappen.
Hij ging daarom langs de deuren en vroeg aan de vrouwen diie open deden: is Joe-ven-tus.