Washington met de auto
Blijf op de hoogte en volg Daan
06 Oktober 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Aansluitend zijn we naar het Witte Huis gelopen, een klein pandje tussen allemaal enorm grote gebouwen, zeer veel beveiliging en heel veel mensen die een fotootje wilde maken van het huis. Het was vandaag trouwens zeer druk in de stad, de Amerikanen hebben een lang weekend en het was heel lekker weer. Volgende stop voor ons bezoek waren het Korea Memorial, het Vietnam Memorial en het Lincoln Monument. vooral het Korea Momorial is erg mooi, hier staan beelden van een militaire eenheid op patrouille, zilverkleurig en de beelden zijn iets groter dan een mens, daarnaast een granieten muur waarin hoodfen van militairen en soms speciefieke uitrustingsrukken van bepaalde krijgsmacht onderdelen zijn ge-etst. Dan terug richting het huis van Aad, onderweg in Rockville nog even wat gedronken, een proeverijtje van 8 verschillende biertjes, erg lekker. Het einde van een indrukwekkende dag, schitterende periode gehad in Washington, veel gezien en mede door de achtergrond informatie die Aad geeft heel leerzaam.
07 Oktober 2012 - 14:09
Joke En Wim:
Ook Eldert vertelde de zelfde verhalen als jij. Alles zeer indrukwekkend!
Hoe lang nog in the USA? Hier is her weer goed geweest voor oktober, maar langzamerhand kouder! Groetjes voor beiden! En mochten jullie Boris zien, doe hem ook de groeten van ons! -
08 Oktober 2012 - 09:31
Marko:
Danny, het zijn de kleine dingen die het doen. Maar ja wat is klein in de usa ?
Het schijnt dat ze je in kampen toch wel al een beetje beginnen te missen.
Nog een weekje volhouden daar met Saartje.