De laatste camper dag
Blijf op de hoogte en volg Daan
08 Oktober 2012 | Verenigde Staten, Lancaster
Vanmorgen nog een rondrit met de bus gemaakt door Amish land, een Quilt bedrijfje bezocht en een bakkerij waar ze heerlijke pretzels verkochten. De chauffeur van de bus vertelde continu over de Amish maar met een dialect dat we er weinig van meekeegen. Opvallende zaken waren wel, dat hun landbouwvoertuigen stalen wielen hebben zonder rubberbanden. Maandag is nog steeds wasdag en ze willen wel op de foto maar kijken dan de andere kant op. bij de bakkerij nog een taartje gekocht met rozijnen, heerlijk maar mierezoet, de rest gaat mee naar NY. Bij het quiltwinkeltje nog wat souverniers gekocht, ik hoop dat we bij vertrek niet extra hoeven te betalen voor de bagage. Dan met de camper richting Branchburg, waar we hem morgen moeten inleveren. Onderweg de camper laten wassen want dat moet hier, de medewerkers van het autowasbedrijf begonnen vol goede moed, maar toen de cheffinf zag dat ze met een RV bezig waren ging ze over de rooie, tegen een kleine bijtelang werd het werk toch afgemaakt. 's Avonds nog een probleempje op de camping, het alarm van de LPG detector van de camper ging af, wij eruit, ramen en dueren open en alle maatregelen uitgevoerd die het boek beschreef. Alleen resetten van de detector ging niet. Ik naar het alarmnummer van CruisAmerica gebeld en na meer dan 45 minuten in de wacht gestaan te hebben heb ik het maar opgegeven. De buren hadden ook last van dat irritante piepje, en wij zouden er ok niet van kunnen slapen. Het was intussen verantwoord naar binnen te gaan want het alarm gaf aan de de detector niet goed funtioneerde. Sarina en ik stonden ondertussen 90 minuten buiten in de kou en motregen. Ik had gelezen dat hij ook door stof ontregelt kon raken, ik dacht laat ik eens in de detector blazen, wel opletten want hij reageert ook op alcohol, maar het alarm ging uit. Nu de kachel aan om een beetje warm te worden en dan naar bed.