Ongelukje
Blijf op de hoogte en volg Daan
27 September 2012 | Verenigde Staten, Climax
28 September 2012 - 15:26
Miriam:
Hoi,
Wat een verhaal zeg voor de vrijdagmiddag!
Fiat gestolen dan zie ik zwaar beschadigde fiat op 112 Kampen.nl
Het zal toch echt jullie Fiat wel zijn denk ik vanavond zullen we Roswitha even bellen!
Wel schrikken zeg dat je iemand zijn auto eens mag lenen en je moet zulk nieuws brengen.
Wat denken jullie zal ik ook maar onze Fiat Panda extra laten beveiligen (ha ha ha )of zou
de kleur wit niet in trek zijn voor autodieven!!!!!
In ieder geval laat jullie vakantie er niet door verpesten het zal wel allemaal geregeld zijn als
jullie terug komen!!!!!!!!
Groetjes uuuuuuuuut Terneuzen van ons allemaal
28 September 2012 - 15:26
Miriam:
Hoi,
Wat een verhaal zeg voor de vrijdagmiddag!
Fiat gestolen dan zie ik zwaar beschadigde fiat op 112 Kampen.nl
de kleur wit niet in trek zijn voor autodieven!!!!!
jullie terug komen!!!!!!!!
Groetjes uuuuuuuuut Terneuzen van ons allemaal
28 September 2012 - 16:20
Joke En Wim:
Ik heb het net gelezen op FB en mijn opmerking is: het is maar blik!!!!!!!
Toch een rare gedachte denk ik. Je hoopt dat hij veilig staat en....weg auto! Laat jullie vakantie plezier er niet door verpesten hoor. Gewoon genieten! -
Ziet er wel heel sneu uit op de foto's...
Gelukkig hebben jullie daar een veel beter uitzicht, geniet maar lekker, die Panda loopt / rijdt niet weg.
groetjes van ons allemaal -
groetjes van ons allemaal -