We (ik dus) zijn er bijna
Door: Daan Janse
Blijf op de hoogte en volg Daan
25 Mei 2012 | Spanje, Arzúa
25 Mei 2012 - 13:50
Joke En Wim:
De laatste loodjes dus nog. Ik zag vanmorgen op de webcam van SdC dat het........regende! Vast geen verrassing voor je. Hier voor het eerst mooi zomers weertje, met wel veel wind
We wensen je een hele gezellige laatste avond toe, en een veilige rit voor de finish morgen.
Kom gezond aan en gezond weer terug!
We zullen je verslagen missen! -
25 Mei 2012 - 14:13
Miriam:
Hoi Danny
Inderdaad de laatste loodjes Hup Danny Hup.
Echt goed!
Groetjes van ons allemaal uit het warme terneuzen!
25 Mei 2012 - 16:45
Jan Schouten:
hey daan, ik ben weer thuis.
Giede tijd gehad, had gehoopt je in Santiuago tegen te komen.
Het wierookvat heb ik niet zien slingeren, als jij het ziet stuur mij dan een foto s.v.p.
Goede terugtocht gewenst. -
25 Mei 2012 - 17:25
Jan En Yvonne:
We hebben je hier in zuid frankrijk helemaal kunnen volgen. erg leuk en vooral petje af.
Een hele goede aankomst gewenst.geniet er van. -
25 Mei 2012 - 17:32
Jan En Ans:
Ha Daan, Nog even en je bent er....goed gedaan joggie.
Wij zijn weer thuis van een heerlijk midweekje met tropische temperaturen.
Hopelijk kom je morgen aan met zon en kun je nog een paar dagen genieten van alles.
25 Mei 2012 - 18:48
Jac En May:
Hallo Daan, het zit er bijna op voor jou...Voor ons begint morgen de RoPaRun dus wij zijn met Pinksteren onderweg. Geniet nog van de komende dagen, hoop dat het weer wat beter wordt!!
We hebben genoten van je verslaggeving. Groetjes uit Weert, ook voor Sarina en de rest. -
25 Mei 2012 - 19:49
Daan En Sonja:
Hallo Danny,
We hebben je reisverslagen gelezen, petje af!! Wat heb je het snel gedaan.
Veel succes met de laatste etappe! Groetjes van de Rolklaver. -
25 Mei 2012 - 20:37
Marko:
Danny, wat ga je volgende week doen. Je zal toch niet in een put vallen ?
Hier druk met organisatie van voetbaltoernooi, morgen 1000 kids op de groene velden.
Ik ga er eentje drinken op jou victory... -
25 Mei 2012 - 21:34
Martin:
klasse kerel,een hele prestatie voor zo,n ouwe man...........niks dan respect voor het geen dat je hebt bereikt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
26 Mei 2012 - 19:37
Rolf & Nicole:
R-e-s-p-e-c-t!!!Goed bezig man, sterkte nog met de laatste loodjes! -
26 Mei 2012 - 20:42
Coby En Margot Zusse:
Hoi Daan wij zijn bijna op de top van de Cruz de Ferro.
We gaan goed. Vandaag de broertjes Hans en Rob weer ontmoet en morgen gaan we gezamenlijk de berg over. Jij zal nu in Santiago zijn wij nog even. Hartelijke groet
De Pelgrimzussen Coby en Margot
Ps wat een kanjers zijn wij met z'n allen, hè!