Van zonneschijn naar regen
Door: Daan Janse
Blijf op de hoogte en volg Daan
02 Mei 2012 | Frankrijk, Saint-Quentin
02 Mei 2012 - 18:04
Miriam:
Hoi Danny,
Best leuk voor je dat je die mensen weer tegen kwam.
Je heb toch niet tussen in moeten slapen zeker?
Koffers staan hier ook gepakt!
Groetjes en fiets ze nog morgen. -
02 Mei 2012 - 18:07
Quinten:
Quinten zegt we vliegen straks over danny heen we zijn lekker sneller ha ha ha!
02 Mei 2012 - 18:57
Jan En Yvonne:
Nu Daan dat schiet op! Het gaat geloof ik weer beter met de knie?
Het is elke dag wel weer een verrassing waar je moet gaan slapen.
Maar zo te hoeren kom je altijd weer mensen tegen die het goed met jou voor hebben.
Hier in Serra-long gaat het goed, wij zijn nog druk aan het verbouwen van twee huisjes.Wij hopen dat het eind van deze week gereed is, zadat wij ook van het geweldige weer kunnen gaan genieten.
Daan hou je taai en blijf je berichten sturen leuk!!!!
groet Jan en Yvonne -
02 Mei 2012 - 19:59
Roswitha:
He hallo,
Zo te lezen gaat alles goed. Geen last meer vd knie. Komen er ook nog foto`s. Kan ik die aan Nick laten zien.
Groetjes en succes -
02 Mei 2012 - 20:09
Marko:
56 jaar en dan lekker tussenin liggen , dat moet geweldig zijn.
Dat is wat je noemt een bofkont.
Maar ja wie was nu St Qeuntin ?
Hopelijk lukt het ons om tijdens onze zonmomenten even naar je berichten te kijken.
Succes, hou vol en zet hem op!
02 Mei 2012 - 22:01
Jolanda:
Wat leuk dat je die mensen weer tegen kwam alles is met een reden dat zie je nu wel weer.Met z,n 3-en op een kamer top toch.Gr uit de paardebloem 12
03 Mei 2012 - 07:30
Joke En Wim:
Goed dat je al in Frankrijk zit. Gisteravond, op weg naar Zelzate hoosbuien gehad, verschrikkelijk. Nu is het weer het bekende grijs! 12 graden!
Ik kan me voorstellen dat je geniet van de ontmoetingen die je hebt.
Goede trip vandaag hoor! -
03 Mei 2012 - 19:12
Leroy En Wesley:
Hup Opa Hup,
Op naar de Spaanse Zon, wij hebben met koninginnedag ook veel zon gehad en veel gefietst om overal naar toe te gaan. Nu voor ons allen maar mooier weer, kunnen we lekker buiten spelen en jij verder fietsen.
Opa dikke knuffel van ons!! -
04 Mei 2012 - 05:10
MMNQ:
Wij zijn vertrokken naar de Turkse zon. Voor jou komt Parijs in het zicht.
OnYva !
Groetjesssssssssssss